Технология PowerFrame 59

Технология PowerFrame

Технология PowerFrame – иновация

Най-честата причина за повреда на батерията във вашия автомобил е корозията на положителнате плочи.

Технология PowerFrame
Технология PowerFrame

Плочите с технология на мрежата PowerFrame са проектирани конструктивно здрави и предлагат, устойчивост в сравнение с други водещи мрежови проекти.

Тази технология е по-здрава и по-трайна от останалите решетъчни конструкции.

Технологията на решетката PowerFrame® беше разработена, за да се минимизира корозията, която води до преждевременна повреда на акумулатора.

Най-често повреждащия се компонент в акумулатора

Технологията на решетката PowerFrame® е надеждна и дълготрайна. Тя е почти три* пъти по-устойчива на корозия, което я прави по-издържлива, отколкото другите решетъчни дизайни.

 Дизайнът на решетката PowerFrame® е оптимизиран за пълното използване на решетката, като осигурява повече от 60%* подобрение на електрическия поток за по-добра връзка.

Производственият процес на решетката PowerFrame® е екологично отговорен, като използва 20% по-малко енергия и произвежда 20% по-малко парникови газове, отколкото другите производствени методи.

Накратко, акумулаторите са конструирани така, че да постигат изключителна ефективност през целия им дълъг експлоатационен живот.

Johnson Controls е първият производител на оловно-киселинни батерии в света, който произвежда щампована мрежа.

PowerFrame® мрежовата технология повече от 15 години и обслужваме клиентите с нея повече от 10 години.

Решетките PowerFrame се правят чрез валцуване на метал на ленти, които след това се щамповат във формата на решетката.

Процесът е непрекъснат и осигурява най-голяма гъвкавост за оптимизиране на мощността.

 Процесът на валцуване удължава зърнената структура, което помага да се противопоставя на корозия и осигурява здравина дори при екстремни условия.

Технологията PowerFrame се различава от технологията за отливане на решетка, която се прави чрез процес на леене .Технология PowerFrame 59

Технологията PowerFrame се формира от един лист прецизно валцуван и щампован метал, което води до точен модел всеки път.

Този процес е известен като „щамповане“

PowerFrame Технология в Акумулаторите: Превъзходство в Производството и Ефективността

PowerFrame технологията представлява иновативен подход в производството на плочи за акумулатори, което има за цел да подобри тяхната ефективност, дълготрайност и устойчивост.

Този напредък в акумулаторната технология е разработен от Clarios, световен лидер в областта на енергийните решения и батерии.

Патентованият процес на щамповане PowerFrame позволява оптимална проводимост и не уморява рамката така, както правят другите методи.

PowerFrame Технология – Основни Принципи

PowerFrame технологията използва специална процедура при производството на плочите, които са сърцето на акумулаторите.

Процесът включва студено коване на оловните ламели, което осигурява по-голяма плътност и по-равномерно разпределение на материала върху повърхността на плочата.

Предимства на PowerFrame Технологията:
По-Голяма Пускова Способност: Структурата на плочите, засилена от PowerFrame технологията, предоставя по-голяма пускова мощност, която е от ключово значение за лесното стартиране на автомобилите.
По-Дълъг Живот: PowerFrame технологията помага за предотвратяване на корозията и износването на плочите, което води до удължаване на живота на акумулатора.
Ефективно Разпределение на Енергията: Структурата на PowerFrame плочите позволява по-ефективно разпределение на енергията по време на зареждане и разреждане, което подобрява общата производителност на акумулатора.
Устойчивост на Корозия: Технологията е проектирана да предоставя по-голяма устойчивост на корозията, като по този начин осигурява стабилност на производителността и функционалността дори в условия на висока влажност и екстремни температури.

PowerFrame Технология в Автомобилната Индустрия:

PowerFrame технологията е широко приета в автомобилната индустрия, където надеждността и производителността на акумулаторите са от съществено значение.

Множество водещи производители на автомобилни батерии се доверяват на тази технология за предоставяне на висококачествени продукти на своите клиенти.

Екологично Ориентирана Технология:
PowerFrame технологията не само подобрява ефективността на акумулаторите, но и допринася за по-екологично батерийно производство.

Повишаването на живота на акумулаторите намалява броя на тези, които се изхвърлят и преработват, съответно намалявайки и въздействието върху околната среда.

PowerFrame технологията представлява ключова стъпка напред в развитието на акумулаторните системи, осигурявайки по-дълъг живот, по-голяма надеждност и усъвършенствана ефекривност

https://www.youtube.com/watch?v=V1K0ElLTSBQ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *