Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop

Акумулатор

С нарастващия брой електрически модули в съвременните превозни средства, подобряващи комфорта и безопасността на автомобилите, консумацията на електричество се увеличава.


Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop проектирани специално за автомобили със система за стартиране и спиране (Start-Stop).

Те са разработени, за да осигурят надеждно и високоефективно захранване на автомобила при честите цикли на стартиране и спиране, характерни за тези видове превозни средства.

Ето някои характеристики и предимства на акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop:

AGM Технология: Тези акумулатори използват AGM (Absorbent Glass Mat) технология, където електролитът се абсорбира във влакна от стъкло.

Този дизайн осигурява по-голяма стабилност и предотвратява изтичането на електролит.

Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop подходящ и за таксита

Подходящи за Старт-Стоп Системи: Varta Silver Dynamic акумулаторите са оптимизирани за автомобили със система за стартиране и спиране, където двигателят автоматично се изключва, когато автомобилът спре, и се стартира отново при натискане на педала на газта.

Повишена Животна Издръжливост: Този тип акумулатори е проектиран за по-дълъг живот, дори при редовните цикли на разреждане и зареждане, които са характерни за системите за старт-стоп.

Висока Пускова Способност: Varta Silver Dynamic акумулаторите предоставят висока пускова способност, която е от съществено значение при стартирането на автомобила.

Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop надежден

Нисък Саморазряд: AGM технологията помага за намаляване на саморазряда на акумулатора, което е положително въздействие върху дългия му живот.

Прочетете за  Акумулатор за Генератор 5 kw

Устойчивост на Вибрации: Те са устойчиви на вибрации, което ги прави подходящи за различни условия на пътя и автомобилни приложения.

Технология за Дълбоко Разреждане: Този тип акумулатори обикновено е снабден с технология за дълбоко разреждане, която ги прави подходящи за ситуации, при които се изисква по-голям резерв на енергия.

Подходящи за Интензивно Градско Ползване:

Тъй като са предназначени за автомобили със система за старт-стоп, те са подходящи за интензивно градско ползване, където се извършват често стартирания и спираня.

Всички системи за безопасност като ABS, ESP, ACC, ADblue, комфортни функции: климатик, аудио, навигация, електрическо регулиране на седалките, прозорците, огледалата или люка на покрива направиха настоящото енергийно потребление на автомобила повече от няколко пъти по-голямо, отколкото при автомобилите отпреди години.

 Акумулаторите Varta, произведени с технологията PowerFrame, се характеризират не само с по-висока пускова мощност и по-дълъг експлоатационен живот. 

Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop auxiliary

Акумулаторите VARTA Auxiliary осигуряват на електрическите компоненти безпроблемно функциониране.

Съвременните автомобили консумират значително количество електроенергия.
Поради това тези автомобили с двигатели с вътрешно горене често са оборудвани с два акумулатора:
един обикновен 12-волтов стартов акумулатор и един помощен акумулатор.

Така когато дойде време да се подмени слаб или дефектен помощен акумулатор, изключително важно е да се разчита на високоефективен заместващ продукт.

Освен това, важно е помощен акумулатор с AGM технология винаги да се подменя с друг помощен акумулатор с AGM технология, за да се избегне рискът от неизправности и повреда на автомобила.

Те съдържат решения, които гарантират на потребителя максимален комфорт и безопасност. 

Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop
Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop

Varta start stop ви дава увереността да използвате акумулатор, който е най-подходящ за индивидуалните изисквания на вашия автомобил.

Прочетете за  Акумулатори Втора Ръка в Пловдив

Осигуряваща  надеждно захранване с енергия за чести стартирания и спирания при изключен двигател, също и при използване на всички електрически консуматори осигурявайки толкова енергия, колкото е необходимо по всяко време.

Технология : максимална мощност за висока производителност. AGM (Absorbent Glass Mat) е най-модерната технология за автомобилни батерии на пазара. 

Висок капацитет заряд и до 4 пъти повече цикли на зареждане / разреждане, в сравнение с конвенционалните батерии направи Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop отговарят на най-високите изисквания на потребителите. 

Перфектен за превозни средства със система за старт / стоп с регенериране на спирачната енергия, но също така и за превозни средства с разширени функции за електрически комфорт.

  • По-дълъг експлоатационен живот в сравнение с мормалните батерии.
  • Постоянна мощност дори за кратки пътувания, спиране и движение и увеличен разход на енергия, когато при дълги престой
  • До 3 пъти по-голяма устойчивост на циклична работа в сравнение с конвенционалните батерии.
  • Електролит, свързан в подложка от стъклени влакна (Absorbent Glass Mat) .
  • Представляват най-високото немслко качество
  • Най-добрият продукт за първоначално вграждане избран от редица пройзводители

Посете страницата ни във фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *