Акумулатор SCANIA 2129398

Акумулатор SCANIA 2129398

Акумулатор SCANIA 2129398 ЗАМЕСТВАЩ

Акумулаторът Scania 2129398 е част от асортимента на акумулатори, предназначени за тежки камиони и други транспортни средства, произведени от Scania.

Тези акумулатори са специално разработени, за да осигурят необходимата стартова енергия за двигателя и да поддържат електрическите системи на превозното средство, включително осветление, климатизация и други електронни устройства.

Акумулатор SCANIA 2129398 наличен

Спецификациите и характеристики на акумулатора Scania 2129398 могат да варират в зависимост от модела и вида на превозното средство, за което е предназначен.

Обаче, обикновено тези акумулатори се отличават със следните характеристики:

  1. Капацитет: Акумулаторът Scania 2129398 обикновено има посочен капацитет, който изразява количеството енергия, което може да съхранява. Капацитетът се измерва в амперчасове (Ah) и може да варира.
  2. Напрежение: Обикновено тези акумулатори са 12 волта, като това е стандартното напрежение за транспортни средства.
  3. Технология: Scania 2129398 може да бъде конвенционален киселинен акумулатор (SLI) или AGM (Absorbent Glass Mat) технология, в зависимост от модела.
  4. Размери и Тегло: Различни модели имат различни размери и тегло в съответствие с изискванията на превозното средство.
  5. Стартова Способност: Акумулаторите Scania се характеризират със стартова способност, която означава колко бързо и надеждно могат да стартират двигателя.

За да намерите точната спецификация на акумулатора Scania 2129398, е препоръчително да се консултирате с производителя или официалния представител на Scania.

Акумулатор SCANIA 2129398

Данни за продукта
Приложение
Леки автомобили ; Кемпъри ; Каравани ; Лодки с ДВГ ; Лодки с електрически двигател ; Яхти ; Голф колички ; Машини за почистване ; Електро генератори
Капацитет 85.0 Ah
Стартов ток 460.0 A
Производител EXIDE
Тип на батерията С гел
Поляритет L +
Модел акумулатор GEL ; EQUIPMENT ; MARINE/RV
Енергия (Wh) 950.0 Wh
Тип поддръжка Необслужваем
Тип Готов за употреба
Дължина 350.0 mm
Широчина 175.0 mm
Височина 235.0 mm
Гаранция 12.0 месеца
Вид гаранционна карта Бяла
Тип на полюсите Стандартен тип
Тип на кутията B0
Тегло 30.0 kg
Бележки
Гелов Номинално напрежение 12.0 V
Код на производителя ES950

Те ще ви предоставят информация за подходящия модел и спецификации, които отговарят на вашите нужди.

Акумулатор SCANIA 2129398 от Дин Акумулатори Пловдив, ще го доставим и монтираме при клиента.

Акумулатор SCANIA 2129398 за камиони, автобуси и тежко оборудване представляват най-новото в производителността и надеждността за товарни и лекотоварни превозни средства.

Проектирани и произведени, за да отговарят по-добре на нашата сурова среда и екстремен климат, те осигуряват това, което шофьорите и мениджърите на автопаркове наистина искат — по-дълъг живот с по-малко време на престой.

Предоставяйки повече от превъзходна стартова мощност, батериите за камиони, автобуси и тежко оборудване могат да издържат постоянни токови натоварвания за продължителни периоди, за да работят с бордовите аксесоари по-дълго.

Акумулатор SCANIA 2129398: Как да Изберете, Замените и Поддържате с Най-добрата Ефективност“

Метаописание: „Ръководство за акумулатора SCANIA 2129398 – как да направите правилният избор, замяна и поддръжка за най-добра производителност и дълъг живот.“

Въведение
Акумулаторът SCANIA 2129398 е ключов елемент за ефективната работа на тежкотоварните превозни средства от марката SCANIA.

В тази статия, ще проучим как да изберем, заменим и поддържаме акумулатора SCANIA 2129398 за оптимална производителност.

Избор на Подходящ Акумулатор
Проучване на Спецификациите
Началният стъпки при избора на акумулатор SCANIA 2129398 включва проучване на техническите спецификации. Необходимо е да се уверите, че напрежението, капацитетът и размерите на батерията отговарят на изискванията на вашия SCANIA превозен средства.

Технология на Акумулатора
SCANIA 2129398 често използва AGM (Absorbent Glass Mat) технология, която предоставя по-добра издръжливост и устойчивост към вибрации. Уверете се, че избраният акумулатор отговаря на тези стандарти.

Процес на Замяна
Подготовка
Процесът на замяна започва с подготовка на тежкотоварното превозно средство. Уверете се, че автомобилът е изключен и се намира на сигурно място.

Свързване на Клемите
Преди да свалите стария акумулатор, маркирайте положението на клемите (+ и -). След това свържете новия акумулатор, като следвате правилната последователност.

Поддръжка за Дълъг Живот
Редовно Зареждане
Редовното зареждане на акумулатора е ключово за поддържане на неговата ефективност. Използвайте зарядно устройство с подходящата мощност.

Проверка на Нивото на Течността
При акумулатори с течна електролит, периодично проверявайте нивото и добавяйте дестилирана вода, ако е необходимо.

Заключение
Акумулаторът SCANIA 2129398 е от съществено значение за надеждното функциониране на тежкотоварните превозни средства SCANIA.

С правилния избор, замяна и поддръжка, можете да осигурите дълъг живот и отлична работа на вашия SCANIA превозен автомобил.

Не забравяйте да следвате производителските указания и да използвате правилния метод за поддръжка, за да гарантирате максимална производителност на вашия акумулатор SCANIA 2129398.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *