Акумулатор EFB 1-ви Пловдив

Акумулатор EFB

Акумулатор EFB на Varta предлага усъвършенствани акумулатори с течен електролит.

 Акумулатор EFB, които осигуряват превъзходна надеждност и ефективност в сравнение със стандартните оловно-киселинни акумулатори за леки автомобили и тежкотоварни превозни средства.

EFB
Акумулатор EFB

Акумулаторите EFB са проектирани така, че да отговарят на индивидуалните нужди на клиентите и се произвеждат в заводи в Европа, за да отговарят на най-високите стандарти за качество.

Технологията EFB за всички леки автомобили.

Акумулаторите EFB поддържат приложения, които работят в състояние на частично зареждане и не изискват характеристиките на дълбок цикъл на разреждане на акумулаторите AGM.

Това води до стабилизиране на активният материал на плочите, чрез което се постига по-висока устойчивост.

Ползите от технологията EFB

Повече от два пъти частичното състояние на зареждане и ефективност на дълбок цикъл на разреждане от тези на традиционните акумулатори.

Това се постига чрез покриването на повърхността на положителната плоча с полиестерна тъкан.

Поддържане на голям брой стартирания на двигателя и продължителни периоди на изключен двигател.

По-добро приемане на заряда в сравнение с традиционните акумулатори с течен електролит.

Налични конструкции, които подобряват термичната стабилност за използване в двигателни отделения и при горещи климатични условия.

Идеален за автомобилните технологии Start-Stop без регенеративна спирачна технология и за автомобили с по-високи от стандартните енергийни изисквания, независимо дали това означава по-интензивен график на шофиране или инсталирани многобройни аксесоари и оборудване.

В допълнение, продуктите EFB разполагат с вградената решетъчна технология PowerFrame за висока стартова мощност и надеждни експлоатационни характеристики.

Акумулатор EFB за товарни автомобили

Уникалният акумулатор VARTA Promotive EFB е специално разработен за високоефективни товарни превозни средства и е най-съвременната разработка в областта на киселинната стратификация и устойчивост на вибрации. 

Той е единственият продукт на пазара с миксиращи елементи, изключително разработен и патентован от Clarios, преди Johnson Controls Power Solutions.

Технологията EFB осигурява надеждни експлоатационни характеристики за всички изключително комплексни приложения и е идеална за монтаж в задната част на товарния автомобил ( зад лафета).

Ползите от технологията EFB

Уникалният миксиращ елемент в акумулатора намалява киселинната стратификация и е оптимално решение за всички приложения с дълбок разряд.

Представлява механична система, която използва инерционните сили на превозното средство, за да подпомогне смесването на киселината в акумулаторите с течен електролит.

Превъзходни вътрешни закрепвания чрез стопяема технология от най-висок клас.

Изключително високата устойчивост на вибрации и идеалното предназначение на конструкция за монтаж в задната част на товарния автомобил.

Уникалният дизайн на капака Labyrinth Lid осигурява 100% защита от разливане и много ниска консумация на вода.

Акумулатор EFB 1-ви 12V

Високата цикличност се обезпечава от технологията PowerFrame, подобрената положителна паста и залепянето на решетката към масата.

Полиестерната тъкан върху повърхността на положителната плоча устойчиво увеличава срока на експлоатация на акумулатора.

Ниски разходи за обслужване.

Характеристики на технологията акумулатор EFB

Полиестерната тъкан представлява допълнителен елемент между плочата и сепаратора. 

Тя захваща активния материал в самата плоча и предотвратява ерозия на масата. 

Резултатите по-добра устойчивост на дълбок цикъл на разреждане и по-добро приемане на заряда.

Залепената тъкан помага на плочите да останат в правилното положение през цялото време и при всякакви условия.

Киселинна циркулация в акумулатора.

Киселинният циркулатор предотвратява киселинната стратификация.

Представлява конструктивен елемент, който използва естественото движение на автомобила, за да поддържа постоянната циркулация на киселината в акумулатора. 

Киселинната плътност запазва хомогенни нива, което подобрява приемането на заряда и удължава живота на акумулатора.

Повече за акумулатор Ehttps://dinakumulatori.com/product/varta-efb-12v-190ah-690500105/FB, усъвършенствана технология EFB на VARTA за камиони и автомобили.

Технологията на решетката PowerFrame подпомага EFB, да отговори адекватно на всички нужди за енергия на вашия автомобил, камион, бус или друга автомобилна техника по- най възможен начин.

Акумулатор EFB за товарни превозни средства, изгледайте клипа

Научете повече за https://www.youtube.com/watch?v=1hmbC0xaXDc

Надяваме се ние от Дин Акумулатори да сме ви помогнали да разберете какво е Акумулатор EFB пройзведен по тази технология.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *