PEUGEOT Sport и Total за новия HYBRID4 500KW

пежо батерия дин акуму

Новия hybrid 4 e снабден с 900v батерия

Основните характеристики на PEUGEOT HYBRID4 500KW са:

Хибридна технология, със средна задна част, 2,6-литров, 500 kW (680 конски сили), двойно турбо, V6, бензинов двигател с вътрешно горене, комбиниран с монтиран отпред генератор на 200 kW .Задвижване на четирите колела и последователна седемстепенна скоростна кутия; Интелигентно задвижване и управление на енергийния поток, ключ към високата производителност и разработено под ръководството на Франсоа Кудрен, директор на програмата за задвижване на WEC на PEUGEOT Sport.

Първоначално замислен с едно турбо, но това би попречило да постигнат целта центъра на тежестта на двигателя да е точно в средата . Мондитат двойно турбо, V6 двигател така постигат най-добрия компромис между технологията, теглото, надеждността и производителността .

900V батерия за още мощ.

Батерията с висока плътност, висока мощност и високо напрежение (900 волта) е разработена съвместно от PEUGEOT Sport и Saft, избраха най-добрия тип клетки за батерията, който благоприятства мощността над енергийната плътност, съобразена с нуждите на състезанията за издръжливост. Пилота, ще може да регулира нивото на спиране на двигателя, генерирано от електрическия двигател при спиране и силата, приложена от накладките към спирачните дискове, за да постигне оптимално зареждане на батерията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button