Акумулатор SCANIA 2129398

Акумулатор SCANIA 2129398

Акумулатор SCANIA 2129398 ЗАМЕСТВАЩ

Акумулаторът Scania 2129398 е част от асортимента на акумулатори, предназначени за тежки камиони и други транспортни средства, произведени от Scania.

Тези акумулатори са специално разработени, за да осигурят необходимата стартова енергия за двигателя и да поддържат електрическите системи на превозното средство, включително осветление, климатизация и други електронни устройства.

Акумулатор SCANIA 2129398

Спецификациите и характеристики на акумулатора Scania 2129398 могат да варират в зависимост от модела и вида на превозното средство, за което е предназначен. Обаче, обикновено тези акумулатори се отличават със следните характеристики:

  1. Капацитет: Акумулаторът Scania 2129398 обикновено има посочен капацитет, който изразява количеството енергия, което може да съхранява. Капацитетът се измерва в амперчасове (Ah) и може да варира.
  2. Напрежение: Обикновено тези акумулатори са 12 волта, като това е стандартното напрежение за транспортни средства.
  3. Технология: Scania 2129398 може да бъде конвенционален киселинен акумулатор (SLI) или AGM (Absorbent Glass Mat) технология, в зависимост от модела.
  4. Размери и Тегло: Различни модели имат различни размери и тегло в съответствие с изискванията на превозното средство.
  5. Стартова Способност: Акумулаторите Scania се характеризират със стартова способност, която означава колко бързо и надеждно могат да стартират двигателя.

За да намерите точната спецификация на акумулатора Scania 2129398, е препоръчително да се консултирате с производителя или официалния представител на Scania.

Акумулатор SCANIA 2129398

Те ще ви предоставят информация за подходящия модел и спецификации, които отговарят на вашите нужди.

Данни за продукта
ПриложениеЛеки автомобили ; Кемпъри ; Каравани ; Лодки с ДВГ ; Лодки с електрически двигател ; Яхти ; Голф колички ; Машини за почистване ; Електро генератори
Капацитет85.0 Ah
Стартов ток460.0 A
ПроизводителEXIDE
Тип на батериятаС гел
ПоляритетL +
Модел акумулаторGEL ; EQUIPMENT ; MARINE/RV
Енергия (Wh)950.0 Wh
Тип поддръжкаНеобслужваем
ТипГотов за употреба
Дължина350.0 mm
Широчина175.0 mm
Височина235.0 mm
Гаранция12.0 месеца
Вид гаранционна картаБяла
Тип на полюситеСтандартен тип
Тип на кутиятаB0
Тегло30.0 kg
БележкиГелов
Номинално напрежение12.0 V
Код на производителяES950

Акумулатор SCANIA 2129398 от Дин Акумулатори Пловдив, ще го доставим и монтираме при клиента.

Акумулатор SCANIA 2129398 за камиони, автобуси и тежко оборудване представляват най-новото в производителността и надеждността за товарни и лекотоварни превозни средства.

Проектирани и произведени, за да отговарят по-добре на нашата сурова среда и екстремен климат, те осигуряват това, което шофьорите и мениджърите на автопаркове наистина искат — по-дълъг живот с по-малко време на престой.

Предоставяйки повече от превъзходна стартова мощност, батериите за камиони, автобуси и тежко оборудване могат да издържат постоянни токови натоварвания за продължителни периоди, за да работят с бордовите аксесоари по-дълго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button