Магазин за Акумулатори Пловдив 1

Магазин за Акумулатори Пловдив 1

Магазин за акумулатори Пловдив Дин Акумулатори ЕООД

Няколко думи за Дин Акумулатори Пловдив, занимаваме се професионално със продажба и обслужване на акумулаторни батерии

Диагностицираме всички видове акумулатори, батерии, VRLA, AGM, стационарни, тягови и полу тягови.

Монтаж и демонтаж на всякакви акумулатори. Изграждане и окабеляване за кемпери каравани и соларни системи.

Обучение на автомобила ви след подмяната на акумулатора (Разполагаме с нужната апаратура за целта) диагностика launch x431 и Thinkscan Max OBD2 Diagnostic Scanner Tool Full System IMMO KEY Coding EPB DPF

Проверка изправността на зарядната система на автомобили, автобуси, багери,самоходни машини, камиони, бусове, мотоциклети, както и измерване на утечка.

Монтаж на AGM акумулатори , софтуелно обучение на автомобила след смяна на акумулатор. Диагностика на смарт генератор.

за акумулатори
Магазин за акумулатори Пловдив

Проверка и диагностика на зарядната система на мотоциклети, скутери, ATV, UTV, измерване на фази генератор ( намотки ) и диагностика на реле регулатори и намотки.

Магазин за акумулатори Пловдив Дин Акумулатори ЕООД ремонтираме акумулатори и батерии, отливане на клеми който са стопени при късо съединение. Ремонт на акумулатор, Отливане на клеми на акумулатор.

Професионално зареждане на, agm акумулатори, vrla акумулаторни батерии, тягови акумулатори за кемпери и каравани, нормални електролитни акумулатори и други.

Акумулатори Пловдив - ДинАкумулатори
Акумулатори Пловдив – ДинАкумулатори

Като партньор на над десет производителя на акумулатори ние предлагаме техния пълен асортимент от над 100 модела на територията на Пловдив.

Извършваме професионална гаранционна и след гаранционна поддръжка и сервиз с внимание към най-малкия детайл, които са ценени не само от реномираните фирми, с които работим от години, но и от многобройната ни клиентела.

Доставка на акумулатор чрез мобилен сервиз в град Пловдив до 30 мин.

Доставка, монтаж и заверка на гаранционна карта на адрес за гр. Пловдив.

Екипът на фирмата има дългогодишен опит в бранша и основната ни цел е да обслужваме клиентите си на изключително високо ниво, така че да им спестяваме време и пари.

Фокусът на фирмата е върху крайния потребител, но естествено работим и с доста на брой корпоративни клиенти, сервизи и фирми от малкия и среден бизнес, на които предлагаме по-специални цени спрямо закупеното количество.

Не сме забравили и малкия клиент с ЕКО цена за върнат стар акумулатор

Магазин Дин Акумулатори продаваме следните висококачествени марки акумулатори.

VARTA – Днешните акумулатори VARTA предлагат напреднала технология, мощна производителност и изключително обслужване по целия свят повече от 100 години. 1887: Адолф Мюлер е основателя на марката. Повече, ще прочетете ТУК.

магазин за акумулатори пловдив
магазин за акумулатори пловдив

FIAMM е италиански лидер в доставката на акумулаторни за oригинално oборудване на повечето големи производители на автомобили,  включително: MaseratiFerrariMercedes-BenzOPEL-GMPSA (Peugeot-Citroen)Renault. Повече, ще прочетете ТУК

Yuasa е водещ световен производител на акумулаторни батерии с близо 100 годишна история.
YUASA Storage Battery Co е създадена през далечната 1915 година в град Sakai, префектура Osaka, Япония. Повече, ще прочетете ТУК

Магазин за акумулатори Пловдив
Акумалоти Yuasa

OPTIMA – През 70-те години на миналия век OPTIMA представиха първите оловно-киселинни акумулатори, които не се нуждаят от поддръжка за търговска и военна употреба и първите високопроизводителни автомобилни батерии AGM. Повече, ще прочетете ТУК.

оптима-дин-акумулатори
Магазин за акумулатори Пловдив

Uraniо – акумулатори произведени в Италия осигуряват големи енергийни запаси и надеждна стартова мощност. Създадени са за най-широк спектър от приложения. Повече, ще прочетете ТУК

за акумулатори пловди uranio
Магазин за акумулатори Плоедив Uranio

ARCTIC – произведени в Италия с отлично качество, технология благодарение на ноу-хау от FIAMM Италия. На изгодна цена, доказано качество. Повече за акумулаторите, ще прочетете ТУК

АКУМУЛАТОР ARCTIC
АКУМУЛАТОР ARCTIC

KRIMAX – са проектирани за леки и лекотоварни автомобили от среден и висок клас. С 18 вида за леки и 6 вида за товарни автомобили. Благодарение на новаторските решения на Германската марка, батериите са абсолютно необслужваеми.

магазин за акумулатори пловдив
магазин за акумулатори пловдив
Магазин Дин Акумулатори ЕООД
Пловдив
Магазин за Акумулатори Пловдив

Очаквайте скоро през сайта ни да може да платите с Bitcoin.

Магазин за акумулатори Пловдив Дин Акумулатори. ще ни намерите и в https://www.facebook.com/dinakumulatori

Магазин за акумулатори Пловдив Дин Акумулатори. ще ни намерите и в

https://www.youtube.com/@user-wr7eo5uz8t

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button