Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop

Акумулатор

Купете Varta Silver Dynamic Start Stop 605601095 акумулатор

С нарастващия брой електрически модули в съвременните превозни средства, подобряващи комфорта и безопасността на автомобилите, консумацията на електричество се увеличава. Нужен е надежден акумулатор.

Всички системи за безопасност като ABS, ESP, ACC, ADblue, комфортни функции: климатик, аудио, навигация, електрическо регулиране на седалките, прозорците, огледалата или люка на покрива направиха настоящото енергийно потребление на автомобила повече от няколко пъти по-голямо, отколкото при автомобилите отпреди години.

 Акумулаторите Varta, произведени с технологията PowerFrame, се характеризират не само с по-висока пускова мощност и по-дълъг експлоатационен живот. Те съдържат решения, които гарантират на потребителя максимален комфорт и безопасност. 

AGM акумулатор
Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop

Varta start stop ви дава увереността да използвате акумулатор, който е най-подходящ за индивидуалните изисквания на вашия автомобил.

Осигуряваща  надеждно захранване с енергия за чести стартирания и спирания при изключен двигател, също и при използване на всички електрически консуматори осигурявайки толкова енергия, колкото е необходимо по всяко време.

Технология : максимална мощност за висока производителност. AGM (Absorbent Glass Mat) е най-модерната технология за автомобилни батерии на пазара. 

Висок капацитет заряд и до 4 пъти повече цикли на зареждане / разреждане, в сравнение с конвенционалните батерии направи VARTA SILVER AGM H15 105 ah 605601095 отговарят на най-високите изисквания на потребителите. 

Перфектен за превозни средства със система за старт / стоп с регенериране на спирачната енергия, но също така и за превозни средства с разширени функции за електрически комфорт.

  • По-дълъг експлоатационен живот в сравнение с мормалните батерии.
  • Постоянна мощност дори за кратки пътувания, спиране и движение и увеличен разход на енергия, когато при дълги престой
  • До 3 пъти по-голяма устойчивост на циклична работа в сравнение с конвенционалните батерии.
  • Електролит, свързан в подложка от стъклени влакна (Absorbent Glass Mat) .
  • Представляват най-високото немслко качество
  • Най-добрият продукт за първоначално вграждане избран от редица пройзводители
Акумулатори Пловдив
Акумулатори Пловдив

Посете страницата ни във фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button