Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop

agm 105ah

Купете Varta Silver Dynamic Start Stop 605601095 акумулатор

С нарастващия брой електрически модули в съвременните превозни средства, подобряващи комфорта и безопасността на автомобилите, консумацията на електричество се увеличава. Нужен е надежден акумулатор.

Всички системи за безопасност като ABS, ESP, ACC, ADblue, комфортни функции: климатик, аудио, навигация, електрическо регулиране на седалките, прозорците, огледалата или люка на покрива направиха настоящото енергийно потребление на автомобила повече от няколко пъти по-голямо, отколкото при автомобилите отпреди години.

 Акумулаторите Varta, произведени с технологията PowerFrame, се характеризират не само с по-висока пускова мощност и по-дълъг експлоатационен живот. Те съдържат решения, които гарантират на потребителя максимален комфорт и безопасност. 

AGM акумулатор
Акумулатор Varta Silver Dynamic Start Stop

Varta start stop ви дава увереността да използвате акумулатор, който е най-подходящ за индивидуалните изисквания на вашия автомобил.

Осигуряваща  надеждно захранване с енергия за чести стартирания и спирания при изключен двигател, също и при използване на всички електрически консуматори осигурявайки толкова енергия, колкото е необходимо по всяко време.

Технология : максимална мощност за висока производителност. AGM (Absorbent Glass Mat) е най-модерната технология за автомобилни батерии на пазара. 

Висок капацитет заряд и до 4 пъти повече цикли на зареждане / разреждане, в сравнение с конвенционалните батерии направи VARTA SILVER AGM H15 105 ah 605601095 отговарят на най-високите изисквания на потребителите. 

Перфектен за превозни средства със система за старт / стоп с регенериране на спирачната енергия, но също така и за превозни средства с разширени функции за електрически комфорт.

  • По-дълъг експлоатационен живот в сравнение с мормалните батерии.
  • Постоянна мощност дори за кратки пътувания, спиране и движение и увеличен разход на енергия, когато при дълги престой
  • До 3 пъти по-голяма устойчивост на циклична работа в сравнение с конвенционалните батерии.
  • Електролит, свързан в подложка от стъклени влакна (Absorbent Glass Mat) .
  • Представляват най-високото немслко качество
  • Най-добрият продукт за първоначално вграждане избран от редица пройзводители
Акумулатори Пловдив
Акумулатори Пловдив

Посете страницата ни във фейсбук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Call Now Button