АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ ?

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛАмагазин за акумулатори пловсив

Водещият принцип, който трябва да се следва, е изборът на магазин за акумулатори . 

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ

Трябва да разчитате на знанията и опита на професионалисти, които ще ви позволят да изберете акумулатор, който да е подходящ за вашия модел автомобил.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ
АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ

Трябва да се избягват супермаркетите, където батериите често се съхраняват неправилно, което ги прави по-аварийни и по-малко устойчиви на работа.

Когато закупите акумулатор от специализиран магазин, гарантираните условия ви са с най-високото качество !!!

Цената не бива да е определяща АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ

Когато купувате  акумулатор  за кола , не трябва да се ръководитe от цената. По-ниската цена винаги ще е привлекателна за нас,батерията трябва да отговаря на автомобила по спецификация от производителя.

На дизелов автомобил да се монтира акумулатор от бензинов това, ще доведе до допълнителни разходи, свързани с покупка на нов акумулатор в бъдеще .

В магазина за акумулаторни батерии знаят какъв акумулатор е нужен за нашия автомобил.

Новите автомобили най-често са оборудвани с множество консуматори на енергия, система старт стоп и система за възстановяване на енергия при спиране. 

Такива превозни средства изискват специални батерии от типа EFB и AGM – високо производителни , често използвани в автомобили с хибридно задвижване. 

При такива условия на работа оловно-киселинните няма да работят , тъй като няма да издържат  на високия ток на зареждане по време на спиране на двигателя и внезапно разреждане и зареждане

Правилен избор

Батерията трябва да бъде избрана в съответствие с фабрично монтираната. Когато избирате батерия, на първо място трябва да следвате препоръките на производителя. Ако не сте сигурни, струва си да изберете помощта на Дин Акумулатори ЕООД Пловдив.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ Важни аспекти

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ Важни аспекти който да ви насочат

Стартовият ток в ампери и капацитетът на батерията също играят голяма роля. Дизеловите двигатели се нуждаят от по-високи параметри, тъй като консумират повече енергия за стартиране и обратно бензиновите имат по-малка нужда от енергия за завъртане на двигателя.

Не винаги по-големият капацитет ще бъде по-подходящ за нас.Тъй като превишавайки препоръките на производителя, ние също можем да доведем до ситуация, при която батерията на автомобила, ще се разреди по-бързо зареди не-дозареждане.

Ние от Дин Акумулатори Пловдив притежаваме знанията, уменията и опита заедно да изберем правилния акумулатор за вашия автомобил.За консултация потърсете ни по тел 0876 576 999

Екипът на фирмата има дългогодишен опит в бранша и основната ни цел е да обслужваме клиентите си на изключително високо ниво, така че да им спестяваме време и пари.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

По начало в този бизнес в България е възприето да се работи по нереално високи „клиентски“ цени, което ние намираме за неправилно спрямо принципите на свободния пазар.

Фокусът на фирмата е върху крайния потребител, но естествено работим и с доста на брой корпоративни клиенти, сервизи и фирми от малкия и среден бизнес, на които предлагаме по-специални цени спрямо закупеното количество.

Изборът на подходящ акумулатор за вашия автомобил зависи от няколко фактора, включително типа на автомобила, размера на двигателя, климатичните условия и предназначението на употреба. Вотът е няколко насоки, които могат да ви помогнат при избора:

Размер и мощност:

Проверете ръководството на автомобила или консултирайте се с производителя, за да определите правилния размер и мощност на акумулатора за вашия автомобил.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ ?

Обикновените акумулатори са подходящи за повечето автомобили, но ако имате по-модерен автомобил със системи за старт-стоп, е възможно да се наложи AGM (Absorbent Glass Mat) или EFB (Enhanced Flooded Battery) акумулатор.

Климатични условия:

За студени климатични условия може да предпочетете акумулатор с по-висока студена стартова мощност (CCA – Cold Cranking Amps). За топли климатични условия, важна е общата капацитетна мощност.

Бранд и качество:

Избирайте утвърдени марки, които са известни с доброто си качество. Често производителите като Bosch, Exide, Varta и други предлагат надеждни акумулатори.

Гаранция:

Внимателно разгледайте гаранцията. По-дългата гаранция често е индикация за доверие в качеството на продукта.

Специални функции:

За някои автомобили с модерна електроника, може да се наложи акумулатор със специални функции като AGM или EFB.

Преди покупката е добра идея да консултирате се с професионалисти в автомобилната индустрия или в сервиза на вашия автомобил, за да получите по-специфични съвети, свързани с модела и марката на вашия автомобил.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *