АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛАмагазин за акумулатори пловсив

Водещият принцип, който трябва да се следва, е изборът на магазин за акумулатори . 

Трябва да разчитате на знанията и опита на професионалисти, които ще ви позволят да изберете акумулатор, който да е подходящ за вашия модел автомобил.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА - КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?
АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Трябва да се избягват супермаркетите, където батериите често се съхраняват неправилно, което ги прави по-аварийни и по-малко устойчиви на работа.

 Когато закупите акумулатор от специализиран магазин, гарантираните условия ви са с най-високото качество !!!

Цената не бива да е определяща

Когато купувате  акумулатор  за кола , не трябва да се ръководитe от цената. По-ниската цена винаги ще е привлекателна за нас,батерията трябва да отговаря на автомобила по спецификация от производителя. На дизелов автомобил да се монтира акумулатор от бензинов това, ще доведе до допълнителни разходи, свързани с покупка на нов акумулатор в бъдеще .

В магазина за акумулаторни батерии знаят какъв акумулатор е нужен за нашия автомобил.

Новите автомобили най-често са оборудвани с множество консуматори на енергия, система старт-стоп и система за възстановяване на енергия при спиране. 

Такива превозни средства изискват специални батерии от типа EFB и AGM – високо производителни , често използвани в автомобили с хибридно задвижване. 

При такива условия на работа оловно-киселинните няма да работят , тъй като няма да издържат  на високия ток на зареждане по време на спиране на двигателя и внезапно разреждане и зареждане

Правилен избор

Батерията трябва да бъде избрана в съответствие с фабрично монтираната. Когато избирате батерия, на първо място трябва да следвате препоръките на производителя. Ако не сте сигурни, струва си да изберете помощта на Дин Акумулатори ЕООД Пловдив.

Важни асшекти

Стартовият ток в ампери и капацитетът на батерията също играят голяма роля. Дизеловите двигатели се нуждаят от по-високи параметри, тъй като консумират повече енергия за стартиране и обратно бензиновите имат по-малка нужда от енергия за завъртане на двигателя.

Не винаги по-големият капацитет ще бъде по-подходящ за нас.Тъй като превишавайки препоръките на производителя, ние също можем да доведем до ситуация, при която батерията на автомобила, ще се разреди по-бързо зареди не-дозареждане.

Ние от Дин Акумулатори Пловдив притежаваме знанията, уменията и опита заедно да изберем правилния акумулатор за вашия автомобил.За консултация потърсете ни по тел 0876 576 999

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button
Покажи бутони
скрий бутони