Защо да изберете Дин Акумулатори Пловдив

Експертност и Опит: ДИН Акумулатори Пловдив разполага с дългогодишен опит и експертиза в областта на акумулаторните решения.

Нашите специалисти са обучени и квалифицирани да ви помогнат с избора на най-подходящия акумулатор за вашите нужди.

Широка Гама от Продукти от Дин Акумулатори Пловдив

Предлагаме голямо разнообразие от акумулатори за леки автомобили, товарни превозни средства, мотоциклети, камиони и други видове превозни средства. Независимо от марката и модела на вашия автомобил, ние имаме правилният акумулатор за вас.

Висококачествени Марки: В ДИН Акумулатори Пловдив предлагаме продукти само от висококачествени марки като VARTA, YUASA, Optima и други. Тези марки са световноизвестни със своята надеждност, издръжливост и производителност.

Индивидуално Обслужване: Ние ценим всяка една от нашите клиенти и се стремим да предоставим индивидуално обслужване, което отговаря на техните специфични нужди и предпочитания.

Нашите експерти са тук, за да ви помогнат да направите правилния избор.

Качество и Гаранция: Всички наши продукти са с високо качество и предлагат гаранция за безпроблемна употреба. Ние вярваме в качеството на нашите акумулатори и сме готови да гарантираме вашето доверие в нас.

да изберете Дин Акумулатори Пловдив

Клиентска Подкрепа: След продажбата, ние осигуряваме професионална клиентска подкрепа и сервизно обслужване, за да се гарантира вашият пълен комфорт и удовлетворение.

Избирайки ДИН Акумулатори Пловдив, вие получавате не само висококачествени продукти, но и дългосрочен партньор, който ви подкрепя във всеки етап от избора и употребата на вашия акумулатор. Свържете се с нас днес и се убедете в качеството на нашите услуги!

В Дин Акумулатори Пловдив ние сме горди да представим нашата широка гама от акумулатори Optima, които се отличават с непревзходимо качество, надеждност и производителност.
Оптима акумулаторите са сред най-предпочитаните от шофьорите по целия свят и това не е случайно.Защо да изберете Дин Акумулатори Пловдив

С Optima акумулаторите вие получавате гарантирана ефективност и дълъг живот на батерията, което прави тяхната инвестиция във вашия автомобил, кемпрер, лодка или инвалиднаколичка идеална.

Независимо дали става въпрос за лек автомобил, камион, SUV или друг вид превозно средство, Optima има правилния акумулатор за вас.

Основните предимства на Optima акумулатори включват:
Високоефективната AGM батерия REDTOP е най-добрата батерия за стартиране и е проектирана да доставя силен прилив на запалителна мощност за надеждно стартиране всеки път.
Има висока мощност и изключителна устойчивост на най-честите причини за повреда на батерията.

Непрекъсната Производителност: С Optima, можете да бъдете сигурни, че автомобилът ви ще започне всеки път.
Технологията на Optima осигурява непрекъсната мощност дори при екстремни условия на температура или терен.

Издръжливост и Надеждност: Optima акумулаторите са изградени с висококачествени материали, които гарантират дълъг експлоатационен живот и изключителна надеждност дори в най-тежки условия.

Защо да изберете Дин Акумулатори Пловдив

Защо нас?

Дин акумулатори ЕООД – професионално се занимаваме с продажба на качествени акумулатори в град Пловдив.

Извършваме диагностика на батерии – електролитни, тягови, AGM, VRLA, сухи и други.

Специализирани сме в диагностиката на стартерна система на автомобилите.

Измерваме зареждането от генератора (нормален генератор), диагностика на смарт генератор, мерене на оттечка на превозни средства.

Ремонт на акумулатори, отливане на клеми при късо съединение. Имаме богат практичен опит в областта.

Предлагаме гаранционна и извънгаранционна поддръжка на всички видове акумулатори за леки и товарни автомобили, мотоциклети, кемпери, каравани в Пловдив.

Можете да ни намерите на адрес гр. Пловдив ул. Скопие 59. Предлагаме 24 часов асистънс на територията на гр. Пловдив свързан с акумулатора на Вашия автомобил, камион, бус, мотоциклет, джип и др.

При нас ще намерите качествени акумулатори на разумна цена!

При нужда от компетентна консултация се свържете с нас по телефона или заповядайте на място в нашия магазин.

Защо да изберете нас при избор на акумулатор?

В нашето портфолио ще откриете широка гама с висококачествени акумулатори за леки автомобили, товарни автомобили, селскостопанска и пътностроителна техника, мотоциклети, лодки, кемпери, каравани, голф колички и др.

Доставка и монтаж на акумулатори за автомобили и микробуси с включено обучение на автомобила в Пловдив