Гелови батерии за инвалидна количка 1

Гелови батерии за инвалидна количка З

Гелови батерии за инвалидна количка 1 deep-cycle

Един от най-широко разпространените видове тягови батерии (тези, които осигуряват постоянно захранване за дълъг период от време) са акумулаторите за инвалидни колички.

Гелови батерии за инвалидна количка 1 видове

Подобно на акумулаторите и за други превозни средства, е от изключително значение за изправността на возилото и без него е невъзможно задвижването му.

От друга страна обаче акумулаторите за инвалидни колички драстично се различават от батериите на другите возила и имат специфики, които трябва да бъдат отчетени, както при изработка, така и при покупка.

Акумулатори за инвалидни колички 1
Гелови батерии за инвалидна количка

Тъй като за много хора инвалидната количка е единственият възможен начин на придвижване, ние от Дин Акумулатори Пловдив.

Предлагаме ви широк избор от акумулатори за инвалидни колички.

Акумулатори за инвалидни колички 1
Гелови батерии за инвалидна количка

Животът на акумулатора за инвалидни колички зависи изцяло от употребата му, но средно, дори при редовно използване, подмяна се извършва на няколко години в зависимост какъв акумулатор изберете.

Препоръчваме следните марки батерии FIAMM LONG LIVE, OPTIMA YELLOWTOP гарантираме за качеството им.

Разполагаме и с други марки батерии , RITAR, UNIBAT

Защо да се доверите на Дин Акумулатори ЕООД при избора на акумулатор за инвалидна количка?

Ние предлагаме стоки изцяло от лицензирани производители и доставчици, които имат дългогодишен опит в сферата и са с доказано качество и гаранция за изработката на всеки от акумулаторите за инвалидни колички.

Нашата основна цел е клиентите ни да бъдат доволни от направената покупка, затова ако се колебаете в своя избор или имате нужда от допълнителна информация и навременна консултация, свържете се с нашия екип.

Гелови батерии за инвалидна количка 1

Ние сме насреща да ви предоставим цялата необходима информация.

Стараем се цените на акумулаторите за инвалидни колички да са достъпни за потребителите, които имат нужда от тях.

За да задоволим нуждите на всички наши клиенти, наред с акумулаторите за инвалидни колички, ние предлагаме още акумулатори за мотор, акумулатори за детски коли

Гелови батерии за инвалидна количка

В момента, когато технологията непрекъснато развива и променя света около нас, хората с увреждания също имат благоприятстване от иновациите. Използването на инвалидни колички е вече стандартно средство за мобилност за много индивиди с увреждания, и с развитието на технологиите за захранване, геловите батерии се превърнаха в предпочитан избор за тези устройства.

Какво са геловите батерии?
Геловите батерии са вид плътни електролитни батерии, които използват гелообразен електролит, за да предоставят енергия.

Те се отличават от стандартните мокри киселинни батерии по това, че електролитът е фиксиран в гелова форма, което ги прави по-устойчиви към разливане и по-подходящи за приложения, където е необходимо ниско управление на изпаренията.

Предимства на геловите батерии за инвалидни колички:
Надеждност и дълъг живот: Геловите батерии са известни със своята надеждност и дълъг живот. Те обикновено издържат повече цикли на зареждане и разреждане в сравнение с други типове батерии.

Без необходимост от поддръжка: Поради техните конструкционни характеристики, геловите батерии обикновено не изискват поддръжка във формата на добавяне на вода, което ги прави удобни за потребителите.

Сигурност: За разлика от мокрите батерии, геловите батерии не разливат електролит, което ги прави по-безопасни за използване във всякакви обстановки.

Подходящи за вътрешно пространство: Геловите батерии могат да бъдат монтирани в почти всяка позиция, без риск от разливане на електролит, което ги прави идеални за вграждане в инвалидни колички, където пространството е ограничено.


Геловите батерии представляват надеждно и безопасно решение за захранване на инвалидни колички.

С техните дълъг живот, ниска поддръжка и безопасност, те са предпочитан избор за потребители, които търсят ефективно решение за своите мобилни потребности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *