Акумулатор OPTIMA 75

Акумулатор OPTIMA

Малко история за акумулатор OPTIMA 75

С 40-годишна история на технологични иновации и инженерен, акумулаторите OPTIMA предлагат неудържима мощ за екстремни ентусиасти и други, които се нуждаят от съвременен мощен източник на енергия.

През 70-те години на миналия век OPTIMA представиха първите оловно-киселинни акумулатори, които не се нуждаят от поддръжка за търговска и военна употреба и първите високопроизводителни автомобилни батерии AGM.

Иновациите на акумулатор OPTIMA не спряха дотук.

Акумулатор OPTIMA, революция в индустрията с представянето на нейната уникална SPIRALCELL TECHNOLOGY, AGM ORBITAL

Акумулатор OPTIMA 75
SPIRALCELL TECHNOLOGY, AGM

Необслужавемият акумулатор с абсорбираща стъклена подложка (AGM) Не се разливат не сулфатират или разграждат, както електролитните акумулатори.

Дизайнът AGM държи електролита в суспензия, като същевременно го поддържа в постоянен контакт с активния оловен материал върху плочите.

Това води до по-висока ефективност както при разреждане, така и при презареждане.

Двете плочи получават патентован сепаратор (този ключов компонент всъщност е направен от смес от микрофибростъкло) която изпълнява две критични функции: предпазва двете плочи от допир и държи електролита в еднородна суспензия.

Всяка оловна плоча е произведена като непрекъснато излята спирала.

Уникалният производствен процес на спирално навиващи се непрекъснати оловни плочи е много по-прецизно контролиран и скъп от пройзводството на традиционни плочи AGM акумулатори.

Персонализирани автоматизирани машини за навиване на клетки са необходими за поддържане на близките толеранси, необходими за поддържане на качеството и производителността на OPTIMA

Прецизно формованите цилиндрични кутии на акумулатор OPTIMA са произведени с толкова строги допуски, че може да се използва само необработен полипропилен.

Това гарантира перфектно и равномерно компресиране след поставянето на SPIRALCELL и също така избягва всякакви потенциални замърсители или примеси от предварително използвана пластмаса

OPTIMA, ще намерите в магазина за акумулатори Дин Акумулатори ЕООД, optima YELLOWTOP, optima bluetop, акумулатор Пловдив, дистрибутор на optima.

Налични в Дин Акумулатори Пловдив на ул, Скопие 59

дин акумулатори
https://www.facebook.com/dinakumulatori
OPTIMA Пловдив
Акумулатор OPTIMA Пловдив
Акумулатор OPTIMA Пловдивhttps://youtu.be/g9ygYTcd1kM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *