Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV 68AH

Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV 000915105CC

VАкумулаторът за Skoda Octavia IV е важен компонент за осигуряване на електрозахранване и стартиране на автомобила.

Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV избор

Тъй като Octavia IV е модел със съвременна технология и напреднали системи, е важно да изберете акумулатор, който отговаря на нейните спецификации и изисквания.

Това включва капацитет, размери, технология и качество. От нас, ще получите не само монтаж но и обучение на автомобила след смяна на акумулатора

След като Skoda Octavia IV е модерен автомобил със сложни електронни системи, е важно акумулаторът да бъде надежден и качествен, за да осигури стабилно захранване и функциониране на всички електрически компоненти.

При избора на акумулатор за Skoda Octavia IV е важно да се обърне внимание на следните характеристики:

Капацитет: Определете подходящия капацитет на акумулатора, който да отговаря на електрическите нужди на автомобила, включително стартовата мощност и консумацията на електроенергия от различните електронни системи.

Акумулатор Пловдив за SKODA OCTAVIA IV препоръка

Технология: Разгледайте различните технологии на акумулатори, като AGM (абсорбирано стъклопослойно влакно) или EFB (усъвършенствано циклично зареждане), които могат да осигурят по-дълъг живот и по-добро управление на енергията.

Размери: Уверете се, че размерите на акумулатора отговарят на съответното място за монтаж в Skoda Octavia IV, за да гарантирате правилната инсталация.

Марка и Качество: Изберете утвърдена марка с доказано качество и надеждност на пазара, като например OE Акумулатор 000915105CC, Varta, Bosch, Exide и др.

Гаранция: Проверете за наличие на гаранция, която да ви осигури допълнителна защита и спокойствие по отношение на качеството на акумулатора.

Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV 68AH AGM

за SKODA OCTAVIA IV

Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV 68AH AGM 000915105CC

68AH AGM 000915105CC original акумулатор за първоначално монтиране предлаган от производителя на SKODA OCTAVIA IV 68AH AGM,

Капацитетът от 68Ah (ампер-часа) е мярка за енергийната плътност на акумулатора, като AGM (Absorbent Glass Mat) е вид технология за акумулатори, където електролитът е погълнат от стъклени материали, което предоставя по-голяма устойчивост на вибрации и по-добра издръжливост в сравнение с конвенционалните мокри клетъчни акумулатори.

Спецификацията 68Ah AGM обикновено се използва за акумулатори, предназначени за автомобили с по-високи електрически изисквания или за автомобили със старт-стоп системи.

Тези акумулатори обикновено са по-надеждни и предлагат по-дълъг живот в сравнение с конвенционалните акумулатори.

ОРИГИНАЛЕН акумулатор VW стартерен акумулатор 12V 68Ah 380/680A 000915105CC

Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV Varta

Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV Varta 570901076 70AH

за SKODA OCTAVIA IV Varta 570901076
Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV 68AH 4

VARTA Silver Dynamic AGM 570 901 076 Стандартът за Start-Stop и електрически автомобили.

Точно поради своята надеждност и издръжливост, VARTA Silver Dynamic AGM е предпочитан избор за автомобилите със старт-стоп технология, захранвани от AGM акумулатори.

Фактът, че този модел е внедрен в 70% от новите автомобили с подобни технологии, е ясно доказателство за неговото качество и ефективност. VW, AUDI, SKODA

С VARTA Silver Dynamic AGM може да бъдете сигурни, че вашето превозно средство е винаги готово за действие, дори в най-изискващите условия и ситуации.“

Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV Exide

Акумулатор за SKODA OCTAVIA IV Exide EK700

Серията AGM на Exide представлява върха на иновациите в сферата на акумулаторните батерии. Използваните компоненти и материали са подбрани с оглед на висока производителност и надеждност. Сепараторите от стъкло с широка повърхност, усъвършенстваните сплави и уникалните въглеродни добавки в активната маса осигуряват оптимална работа и издръжливост.

С новата авангардна технология LifeGrid, Exide AGM батериите гарантират постоянна мощност и увеличена издръжливост.

Тази иновативна система предоставя надеждна електрическа мощност, осигурявайки безпроблемно функциониране на автомобила.

Серията AGM е специално проектирана за автомобили със старт-стоп или регенеративни спирачни системи, както и други интелигентни функции за пестене на гориво. Тези батерии осигуряват стабилно захранване и бързо възстановяване на енергията, допринасяйки за ефективността на автомобила.

Акумулаторите Exide AGM отговарят на високите стандарти за качество и съответстват напълно на изискванията за оригинално вграждане на почти всички производители на автомобили. ,

Марките като Alfa Romeo, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Jaguar, Lancia, Land Rover, Mini, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Suzuki, Toyota, Volkswagen Group и Volvo са само част от автомобилните производители, които се доверяват на Exide за доставка на висококачествени акумулаторни батерии.

Като се има предвид значението на акумулатора за електрическата система на Skoda Octavia IV, е препоръчително да се консултирате с авторизиран сервиз или специалист, който да ви помогне с избора на най-подходящия модел за вашата кола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *