АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛАмагазин за акумулатори пловсив

Водещият принцип, който трябва да се следва, е изборът на магазин за акумулатори . 

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Трябва да разчитате на знанията и опита на професионалисти, които ще ви позволят да изберете акумулатор, който да е подходящ за вашия модел автомобил.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА - КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?
АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Трябва да се избягват супермаркетите, където батериите често се съхраняват неправилно, което ги прави по-аварийни и по-малко устойчиви на работа.

 Когато закупите акумулатор от специализиран магазин, гарантираните условия ви са с най-високото качество !!!

Цената не бива да е определяща

Когато купувате  акумулатор  за кола , не трябва да се ръководитe от цената. По-ниската цена винаги ще е привлекателна за нас,батерията трябва да отговаря на автомобила по спецификация от производителя. На дизелов автомобил да се монтира акумулатор от бензинов това, ще доведе до допълнителни разходи, свързани с покупка на нов акумулатор в бъдеще .

В магазина за акумулаторни батерии знаят какъв акумулатор е нужен за нашия автомобил.

Новите автомобили най-често са оборудвани с множество консуматори на енергия, система старт-стоп и система за възстановяване на енергия при спиране. 

Такива превозни средства изискват специални батерии от типа EFB и AGM – високо производителни , често използвани в автомобили с хибридно задвижване. 

При такива условия на работа оловно-киселинните няма да работят , тъй като няма да издържат  на високия ток на зареждане по време на спиране на двигателя и внезапно разреждане и зареждане

Правилен избор

Батерията трябва да бъде избрана в съответствие с фабрично монтираната. Когато избирате батерия, на първо място трябва да следвате препоръките на производителя. Ако не сте сигурни, струва си да изберете помощта на Дин Акумулатори ЕООД Пловдив.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Важни аспекти

Стартовият ток в ампери и капацитетът на батерията също играят голяма роля. Дизеловите двигатели се нуждаят от по-високи параметри, тъй като консумират повече енергия за стартиране и обратно бензиновите имат по-малка нужда от енергия за завъртане на двигателя.

Не винаги по-големият капацитет ще бъде по-подходящ за нас.Тъй като превишавайки препоръките на производителя, ние също можем да доведем до ситуация, при която батерията на автомобила, ще се разреди по-бързо зареди не-дозареждане.

Ние от Дин Акумулатори Пловдив притежаваме знанията, уменията и опита заедно да изберем правилния акумулатор за вашия автомобил.За консултация потърсете ни по тел 0876 576 999

Екипът на фирмата има дългогодишен опит в бранша и основната ни цел е да обслужваме клиентите си на изключително високо ниво, така че да им спестяваме време и пари.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

По начало в този бизнес в България е възприето да се работи по нереално високи „клиентски“ цени, което ние намираме за неправилно спрямо принципите на свободния пазар.

Фокусът на фирмата е върху крайния потребител, но естествено работим и с доста на брой корпоративни клиенти, сервизи и фирми от малкия и среден бизнес, на които предлагаме по-специални цени спрямо закупеното количество.

АКУМУЛАТОР ЗА ВАШАТА КОЛА – КОК ДА ИЗБЕРЕТЕ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button