Акумулатори OPTIMA ORANGETOP

Акумулатори OPTIMA ORANGETOP

Най-новата иновация на Акумулатори OPTIMA ORANGETOP

HYPERCORE LITHIUM ТЕХНОЛОГИЯ е революция в мощността, производителността и надеждността за ентусиастите на силовите спортове.

Акумулатори OPTIMA ORANGETOP
Акумулатори OPTIMA ORANGETOP

Проектиран и тестван, за да бъде опцията с най-висока производителност в литиевата категория.

Акумулатори OPTIMA ORANGETOP дълготрайна, надеждна ЛИТИЕВА ТЕХНОЛОГИЯ HYPERCORE, за да гарантира, че няма спад в мощността, дори в екстремните условия.

Акумулатори OPTIMA ORANGETOP Четворни терминали за повече монтажи и по-лесни инсталации.

Шест различни размера, подходящи за 95% от всички моторни превозни средства.

Лек и компактен дизайн
Патентована система OPTIMA POWERLINK за удобно управление, състояние и зареждане на вашата батерия.

Супер ярките светодиоди ясно съобщават състоянието на вашата батерия
OPTIMA® CPR™ автоматично изключва батерията ви от паразитни товари и запазва достатъчно мощност, за да започнете вашето каране.

Най-добрият Акумулатор в класа рейтинг IP67 срещу проникване на прах и вода.

Подобрена система за управление на батерията (BMS), която автоматично наблюдава, защитава и контролира всички параметри на батерията.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА HYPERCORE LITHIUM

OPTIMA® CPR™ автоматично изключва батерията ви от паразитни товари и запазва достатъчно мощност, за да започнете вашето каране.

Акумулатори OPTIMA ORANGETOP QUAD7 очаквайте СКОРО.

Спецификации на Акумулатори OPTIMA ORANGETOP
Марка OPTIMA
Батерия тип Акумулатори OPTIMA ORANGETOP
C20 Капацитет 3 AH
Напрежение 12,8 V
Дължина 4,45 IN
Ширина 2,56 IN
Височина 3,41 IN
Модел QUAD7
PHCA 190A
Тегло 1,70 LB

Всички акумулатори Orangetop powersports са оборудвани със системата Powerlink. 

Съвместима с новото зарядно устройство за батерии Digital 200+ на OPTIMA, системата Powerlink дава на потребителите патентован контрол, статус и зареждане на тяхната батерия Orangetop. 

Характеристиките включват многоцветна LED индикация за състоянието на зареждане, за да се предаде състоянието на батерията и зареждането. 

Прочетете за  Старт-стоп акумулатори - Иновация за бъдещето

Системата Powerlink е проектирана да контролира лесно Optima CPR в допълнение към режима за съхранение на батерията, за да увеличи максимално здравето и живота на батерията извън сезона.

Optima CPR слага край на изтощените батерии. Тази функция е стандартна във всички батерии на Orangetop и автоматично открива паразитно потребление на енергия и вътрешно прекъсва захранването, като същевременно запазва достатъчно мощност за стартиране на автомобила. 

Усъвършенстваната управлявана от микропроцесор система за управление на батерията (BMS) следи и управлява автоматично всички функции. 

BMS осигурява балансирано състояние на заряд на клетката за подобрена производителност и удължен живот.

Акумулаторите Optima OrangeTop са продуктова линия на Optima Batteries, известен производител на висококачествени акумулатори.

Тези акумулатори са специално проектирани за приложения, които изискват надеждно и високопроизводително захранване.

Една от характеристиките на акумулаторите Optima OrangeTop е тяхната способност да се справят с интензивни стартиращи и цикли на разреждане. Вижте някои ключови характеристики:

Спираловидна Технология (SpiralCell): Optima използва уникална спираловидна технология в конструкцията на акумулаторите си, която предоставя по-голяма повърхност на плочите и по-добро разпределение на енергията.

AGM Технология: Акумулаторите OrangeTop са базирани на AGM (Absorbent Glass Mat) технология, където електролитът е абсорбиран във влакна от стъкло, което осигурява по-голяма стабилност и намалява риска от изтичане.

Дълъг Животен Цикъл: Те са проектирани за продължителна употреба и предоставят дълги цикли на разреждане и зареждане, което ги прави подходящи за приложения като къмпинг, лодки и др.

Пускова Способност: Optima OrangeTop акумулаторите предоставят висока пускова способност, която е особено важна при стартиране на двигатели.

Висока Устойчивост на Вибрации: Те са устойчиви на вибрации и сътресения, което ги прави подходящи за превозни средства като лодки и офроуд автомобили.

Прочетете за  Гелов Акумулатор Какво е 12V

Dual Purpose (Двойно Предназначение): Optima OrangeTop са известни като акумулатори с двойно предназначение, което означава, че могат да бъдат използвани както за стартиране на двигател, така и за захранване на електрически уреди като хладилници, радиа и други.

Подходящи за RV и Лодки: Този вид акумулатори са често използвани в рекреационни превозни средства (RV) и лодки, където се изисква надеждно захранване и устойчивост на условията на употреба.

Технология на Затворен Капацитет: Optima OrangeTop акумулаторите са затворени и не изискват поддръжка, като например добавяне на вода.

Преди закупуване, винаги е добре да проверите спецификациите на конкретния модел и да се уверите, че той отговаря на изискванията на вашето превозно средство или приложение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *