Акумулатори за инвалидни колички 1

OPTIMA YELLOWTOP YTU 4.2 55Ah

Акумулатори за инвалидни колички, deep-cycle

Един от най-широко разпространените видове тягови батерии (тези, които осигуряват постоянно захранване за дълъг период от време) са акумулаторите за инвалидни колички.

Акумулатори за инвалидни колички, подобно на акумулаторите и за други превозни средства, е от изключително значение за изправността на возилото и без него е невъзможно задвижването му.

От друга страна обаче акумулаторите за инвалидни колички драстично се различават от батериите на другите возила и имат специфики, които трябва да бъдат отчетени, както при изработка, така и при покупка.

OPTIMA YELLOWTOP YTS 4.2 12V 55Ah 765A
Акумулатори за инвалидни колички

Тъй като за много хора инвалидната количка е единственият възможен начин на придвижване, ние от Дин Акумулатори Пловдив.

Предлагаме ви широк избор от акумулатори за инвалидни колички.

Акумулатор за инвалидна количка FIAMM 12FGL33 33Ah
Акумулатор за инвалидна количка

Животът на акумулатора за инвалидни колички зависи изцяло от употребата му, но средно, дори при редовно използване, подмяна се извършва на няколко години в зависимост какъв акумулатор изберете.

Препоръчваме следните марки батерии FIAMM LONG LIVE, OPTIMA YELLOWTOP гарантираме за качеството им.

Разполагаме и с други марки батерии , RITAR, UNIBAT

Защо да се доверите на Дин Акумулатори ЕООД при избора на акумулатор за инвалидна количка?

Ние предлагаме стоки изцяло от лицензирани производители и доставчици, които имат дългогодишен опит в сферата и са с доказано качество и гаранция за изработката на всеки от акумулаторите за инвалидни колички.

Нашата основна цел е клиентите ни да бъдат доволни от направената покупка, затова ако се колебаете в своя избор или имате нужда от допълнителна информация и навременна консултация, свържете се с нашия екип. /https://dinakumulatori.com/elements/pages/contact/

Ние сме насреща да ви предоставим цялата необходима информация.

Стараем се цените на акумулаторите за инвалидни колички да са достъпни за потребителите, които имат нужда от тях.

За да задоволим нуждите на всички наши клиенти, наред с акумулаторите за инвалидни колички, ние предлагаме още акумулатори за моторакумулатори за детски коли

https://youtu.be/VbzVcyms0fs

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Call Now Button